Beauty
Voor diverse schoonheidsbehandelingen kunt u terecht bij Bella Total.
Tijdens de behandelingen worden de producten afgestemd op uw huidtype.
Hiervoor worden de producten van Weleda en Courtin gebruikt.

Green Peel Kruiden Peeling € 75
Bij deze methode wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit. GREEN PEEL® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

Bella’s Facial € 53
Deze behandeling bestaat uit een voetenbad, huidanalyse van het gezicht, reiniging van de gezichtshuid. Daarna wordt de huid gestoomd waardoor de huid wat week wordt en kunnen zonodig onzuiverheden gemakkelijk verwijderd worden. Hierna worden indien gewenst de wenkbrauwen geëpileerd en de bovenlip of kin geharst.  Vervolgens krijgt u een massage van het gezicht, de hals en het decolleté  met aansluitend  een voedend gezichtsmasker aangepast aan uw huidtype. Terwijl het masker zijn werk doet heeft u de keuze uit een voetmassage,  hoofdhuidmassage  of handverzorging . De Bella’s Facial wordt afgesloten met een verzorgend serum, dagcrème en lippencrème. Deze behandeling duurt ongeveer 80 minuten.

Beauty Control €56,50
Deze behandeling bestaat uit een voetenbad, huidanalyse van het gezicht, reiniging van de gezichtshuid. Daarna worden de wimpers en wenkbrauwen geverfd en zonodig geëpileerd en de bovenlip en kin geharst. Vervolgens wordt de huid gestoomd waardoor de huid wat week wordt en kunnen  eventuele onzuiverheden gemakkelijk verwijderd worden. Vervolgens krijgt u een massage van het gezicht, de hals en het decolleté  met  aansluitend  een voedend gezichtsmasker aangepast aan uw huidtype. Terwijl het masker zijn werk doet heeft u de keuze uit een voetmassage,  hoofdhuidmassage  of handverzorging. De Beauty Control wordt afgesloten met een verzorgend serum, dagcrème en lippencrème. Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.


Anti-Aging € 47,50
Deze behandeling bestaat uit een voetenbad, huidanalyse van het gezicht, reiniging van de gezichtshuid. Hierna worden indien gewenst de wenkbrauwen geëpileerd en de bovenlip of kin geharst. Vervolgens krijgt u een massage van het gezicht, de hals en het decolleté waarbij extra voedende producten worden gebruikt. Daarna wordt een regenererend gezichtsmasker, lippenmasker en oogmasker aangebracht. Terwijl het masker zijn werk doet heeft u de keuze uit een voetmassage,  hoofdhuidmassage  of handverzorging. De Anti-Age behandeling wordt afgesloten met een verzorgend serum, dagcrème, oogcrème en lippencrème. Deze behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

Compact Facial € 32
Deze behandeling bestaat uit een voetenbad, huidanalyse van het gezicht, reiniging van de gezichtshuid. Daarna krijgt u een voedend gezichtsmasker, aangepast aan uw huidtype. Terwijl het masker zijn werk doet heeft u de keuze uit een voetmassage,  hoofdhuidmassage  of handverzorging. De Compact Facial wordt afgesloten met een verzorgend serum, dagcrème en lippencrème. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.


Clean up € 22,50
Deze behandeling is speciaal voor de onzuivere huid. Eerst wordt gezichtshuid gereinigd. Daarna wordt de huid gestoomd waardoor de het wat week wordt en kunnen onzuiverheden gemakkelijk verwijderd worden. De Clean Up wordt afgesloten met een verzorgende dagcrème.
Deze behandeling is tevens te boeken met een 10 rittenkaart. 10 Clean Up behandelingen voor € 199 en met een gratis reinigingsgel!

Bruidsarrangement €125

Dit arrangement bestaat uit een proef kapsel en proef make-up. En op de dag van de bruiloft wordt uw kapsel en make-up gedaan en tevens gellak aangebracht op uw nagels.

Bruidsarrangement compeet €16
0
Bij dit arrangement krijgt u een proef kapsel en proef make-up. En op de dag van de bruiloft wordt uw kapsel en make-up gedaan en teven gellak aangebracht op uw nagels en wordt uw haar en make-up gedurende de dag nogmaals bijgewerkt op locatie.
(bij meer dan 10km €1 per kilometer)